Kjempehelg med god-brødren + dialekt-skriving

Først vil æ bare informer om at æ har bestemt mæ for å skriv på dialekt (trøndersk) frem t nyttårsaften. Har fått en del spørsmål om koffer æ ikke skriv på dialekt, og tenkt no å prøv det ut. Vil gjerne ha tilbakemeldinga på valg av skrivemåte, og spør gjerne om det e nånn ord dokk itj forstår.
(Det her e da veldig uvant for mæ, ettersom æ har skrevve bære på bokmål i mang år. Dæffer kan det plutselig kom nånn setninga på bokmål innimellom).

Æ har hatt ei utrolig fin helg sammen med lillebrødren min! Dæm kom jo på fredagskvelden, så da rakk vi egentlig ikke å gjør så my. Den minste broren min e jo 7 år, så det va bare hjem å spis kveldsmat og legg ned han. Blei ganske tidlig kveld på oss ainner to'an og.
På lørdan sto vi opp tidlig, spist en god frokost og gikk ut! Gikk å mata fuglan i vanndamman, gikk å så på korr æ går skole også tok vi bussen t søss. Der laga vi kakemenn og pynta pepperkakehus sammen med dæm. Ætterpå blei det ein liten runde på senteret for å shoppe julegava.
Vi har hatt en liten bakedag i dag og! I dag va det pepperkaka som sto på planen! Laga og pynta! Med julemusikk i bakgrunn! Kjempekoselig! Så rakk vi bare middag før æ mått send dæm tebake igjen med båten. Vart plutselig veldig stilt her...


Her e nånn bilda fra kose-helga:


* Korrdan har helga di vorre?
* Ka suns du om at æ skriv på dialekt?

Én kommentar

stinepusin

06.des.2010 kl.14:28

Fin hælg ja, fint du skriv på dialekt Ann-Kristin :)

Skriv en ny kommentar

hits