ER DET IKKE BÅNDTVANG I NORGE!!!??? HJELP!

Idag sto jeg opp og stresset meg til skolen som vanlig.. Når jeg går nedover bakken i parken kommer det plutselig en hund løpende bortover til meg og hoppet opp på meg! Og alle som kjenner meg vet at jeg er liiiivredd alt som heter hund! Uansett stor eller liten.. Jeg ble livredd og sto helt rolig!! Så febrilsk etter eieren.. Der kom hun smilende og lo av hele situasjonen. Jeg sto det skjelvende, livredd og sjokkert og nå; irritert!! For det første; DET ER BÅNDTVANG I NORGE!!! Og for det andre kunne hun i det minste ha beklaget det som skjedde, men neida.. Hun lo!!


Hjelp.. skummel hund..

Jeg klarte selvfølgelig ikke bare gå, så jeg stoppet henne å spurte om hun hadde hørt loven om båndtvang!!? Sa at jeg var livredd hunder, og det er flere som meg her i byen.. Uansett hvor snill hunden sikkert er, skal ikke sånn skje.. Og hva tror du hun svarte!? Joda, hun lo nok en gang, så gikk hun!! Jeg orket ikke bruke mer energi på den damen der, så jeg gikk irritert videre til skolen.. Jeg synes det at om folk virkelig skal ha seg hunder, så pass på dem og følg reglene!!


* Er du redd hunder?
* Hva synes du om hundeeiere som ikke følger loven om båndtvang!?

2 kommentarer

klois

24.nov.2010 kl.15:42

Det e jo kje båndtvang på denna tidå på året. Med unntak av noen steder som har båndtvang heila året pga sauer og sånt.

Kanskje du burde få deg litt mer informasjon før du blir frustrert over noe som faktisk ikkje e tilfelle:p

Hvis du e så livredde hundar, så bør du få hjelp for det, elle unngå å gå plassar kor det ferdes folk som går tur med hundar..

annkristin90

24.nov.2010 kl.16:24

Beklager for at jeg ikke har lest reglene nok.. Gikk inn for å lese nå og der sto det:

"Utenfor båndtvangstiden fra 1. april til 20. august kan hund løpe løs i områder tilgjengelige for allmennheten bare når eier/besitter følger den på forsvarlig måte. Dette betyr at det i perioden 1.8. - 1.4 er forbudt å slippe løs hund så sant ikke eier eller annen person som hunden adlyder er tilstede og har hunden under kontroll."

Greit nok det.. Men kan ikke akkurat si at den damen der hadde kontroll på hunden sin!!

Og forresten.. Det er jo hunder som går tur overalt! Så da mener du med andre ord at jeg skal holde meg inne fordi jeg er redd hunder?

Skriv en ny kommentar

hits