Produktiv helg

Nå har jeg har hatt ei veldig bra helg! Har vært hjemme på Fosen til mor og far. Søster Marte m/fam var også med utover. Jeg har vært på besøk litt rundt overalt. Hadde blant annet en utrolig koselig lunch med Stine-vennen på lørdag. Satt på cafè i et par timer og bare snakket om alt mellom himmel og jord. Utrolig koselig! Hun venter forresten baby først på april! Det blir så koselig!


Bilder fra da jeg og Stine var i Tyrkia - sommeren 2009 <3

Jeg har vært på besøk til flere også! Jeg og søss var på besøk til bestemor og bestefar en tur.. Så tok vi med oss bestemor på handlerunde på fredag så hun fikk handlet matvarer, kaker og div. Lørdag var jeg på besøk til min kjære mormor, og i dag har jeg vært å besøkt morfar! Besøker dem alt for sjelden, så synes det er godt å tenke på at jeg fikk besøkt dem alle nå i helga!

 

Neste helg kommer min andre søster; Marit m/fam på besøk på Fosen. Så da blir det en tur hjem på meg til neste helg også! Skole mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, så hjem igjen! Hoho!

Kystekspressen har jeg blitt godt kjent med for tiden, gitt!

 

Ellers i helga har jeg egentlig vært ganske produktiv. Den 12.desember skal jeg være med på julemarked å stå i ei bu. Der skal jeg selge armbånd, smykker, øredobber, julekort osv som jeg selv har laget. Artig at man kan tjene noen slanter på en hobby man liker så godt! Så i helga har jeg laget mange julekort! Kjempeartig!

* Hva har DU gjort i helga?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits