I siste liten - småflaut.

Hoho! Dette er siste gangen jeg tar en powernap på over to timer, om jeg skal opp tidlig dagen etterpå! Kom hjem fra skolen i går og var ekstremt trett. Tenkte jeg skulle prøve å sove ei halvtimes tid. Våknet etter 2 timer og et kvarter, og kroppen føltes helt forferdelig. Jeg er ikke den som sover middag hver dag, og klarer ikke å sovne så lett utenom natta. Men når jeg først sovner, sover jeg lenge. Og er helt ødelagt når jeg våkner.

 

Etter noen timer skulle jeg finne senga, ettersom jeg måtte opp 06.45 for å rekke hurtigbåten hjem til Fosen. Men tror du Ann Kristin var trett? Nei, riktig. Klokka ble 01.00, var lys våken. 02.00, fortsatt lys våken. 03.00, ikke en smule trett da heller. Når klokka var 03.30 bestemte jeg meg bare for å prøve likevel. Etter en times tid sovnet jeg endelig.


Omtrent slik så jeg ut når dette skjedde:

Brå-våknet 07.15!! Snakk om å være stressa! Hadde et kvarter på meg hjemme før jeg måtte gå! Klær på i full fart, pakket ned siste rest, og løp ut. Men flaksen var fortsatt ikke med meg. I natt hadde det snødd enda mer, og under snøen var det speilglatt! Jeg løp nedover gata på ei speilblankt underlag, svimlet meg ivei med følelsen av at jeg når som helst kunne tryne, og jeg så på ei middelaldrende dame at hun tenkte det samme om meg. Kofferten slepte jeg med meg, og den samlet hauger av snø med seg. Hoho, snakk om å være sliten da jeg endelig klarte å komme meg frem i tide. Landet fort ned i et sete, og påsto bestemt til billettøren at jeg skulle ha en billett til Kristiansund (når det da var der jeg reiste ifra).

Konklusjon: Neste gang blir det INGEN powernap!!


* Har du hatt noen lignende situasjon?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits