Kyssesyken = MARERITT

Dere alle har vell en eller annen gang revet ost til f.eks å ha på pizza? Tenk dere et sånn rivjern i halsen hver gang du hoster, og resten av kroppen kjennes ut som den har vært rundt om i vaskemaskinen flere runder, så har du de siste dagene for meg..

http://www.aanonsen.info/filestore/23-30Rivjernpyramide.jpg http://trinecam.blogg.no/images/345708-5-1240714759301-n400.jpg

For et par år siden fikk jeg kyssesyken, og var egentlig ikke spesielt dårlig når jeg hadde den.Men jeg slet heller mer med ettervirkninger på det. Infkesjon i ansiktet jeg lå på sykehuset med ei ukes tid. Der sykepleierne aldri hadde sett lignende, så det var tydeligvis veldig spennende å se på! Var også pusteproblemer som endte i ambulanseturer, uttallige halsbetennelser, magesår, og ellers et jævlig dårlig immunforsvar som tok inn alt av sykdommer.
Nå før jeg ble syk nå, har jeg ikke vært syk på lenge!!! Altså, 2 mnd eller noe.. Men dette er lenge for meg å være! Så håper immunforsvaret holder på å bygge seg opp igjen!

* Har du hatt kyssesyken?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits